Dear Diary

Jag är nog lite dum. Dum som skriver ner allt privat, helt offentligt. Visserligen är det inte direkt någon som läser. Men. Jag borde nog snarare skaffa mig en dagbok, i äkta pappersform. Men jag skulle nog inte palla skriva.
Jag vill inte sova. Jag har totalvänt på dygnet. Jag vill aldrig sova när jag måste sova. Jag får aldrig lov att sova när jag vill. Eller jo. På helgerna. Men det slutar ju alltid i att dygnsrytmen går åt skogen och det blir ännu värre måndag morgon. Ja, alltså imorgon bitti. Om ja, 6 timmar. Jag vill inte ens tänka på det.
Helgen var go. Fredag blev det A-bar och jag hade kul! Kom inte hem förrän vid 5-tiden på morgonen. Där och då klev jag i pyjamasen. Och jag levde sedan i pyjamas resten av helgen. Jag har inte haft någon lust att socialisera mig över huvud taget. Jag vet inte vad det är, men jag tycker inte så vidare om mig själv för tillfället, framförallt inte bland folk. Så jag sa hej till soffan och sängen och höll mig där lördag och söndag. Eller, jag var tvungen att socialisera mig 20 sekunder med personalen på Willys när självkassagrejen inte funkade.
Jag har inte haft matlust på 5 dagar eller något sånt. Det är underligt. Jag har inte haft lust att laga mat. Och när man inte äter får man ännu mindre energi. Det är ju inte som att man inte är hungrig. Men att äta känns ju bara äckligt. Men choklad är jag fortfarande sugen på. Såklart.
Men, back to reality imorgon. Jippie. Skolan här kommer jag. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Calle

...

2011-12-12 @ 09:33:03
URL: http://callesbibelblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0