Vindsurfing

Premiärvindsurfing i mitt liv. Gabriella halvt om halvt övertalade mig, eller jag kanske helt enkelt inte kunde stå emot att gratis testa vindsurfing även om jag väl tänkte att jag skulle suga på denna sport, som alla andra. Jag har ju inga muskler, ingen överdrivet bra balans och sport och jag brukar inte bli världens bästa kombo. MEN. Jag älskade det! Hur kul som helst. Efter några minuters instruktioner då instruktören sa att vi nybörjare skulle känna oss nöjda om vi kunde stå några meter, någon gång, under en knapp timmes vindsurfing skulle vi vara mer än nöjda.
I en våtdräkt strl 12 för barn gav jag mig ut i det inte jättevarma vattnet med min bräda, som säkert var en nybörjarbräda för den kändes enorm haha. Alltså det gick så sjukt bra! Hur kul som helst, klart att jag ramlade i en massa gånger, fick tillochmed seglet i huvudet. Men jag stod upp, jag åkte hit, jag åkte dit. Jag lyckades tillochmed vända (var nog en fuskvändning men vad spelar det för roll? vände i farten och började surfa åt andra hållet, så sjukt nöjd!). Och jag varken frös eller hade ont i någon endaste muskel som så många andra klagade över. Total lycka. :) Synd att tiden gick så fort och att man var tvungen att gå upp. Synd också att min kamera kom bort på något skumt sätt. :(
Menmen. after all - en bra dag! Idag har jag ätit pizza till frukost. En hel. SICK!

ARKITEKT

A-SEKTIONEN  - VI SKINER SÅ SOM SOOOOLEN!
A- SEK ÄR GRYM PÅ FEST,  JA A-SEK ÄR BÄST!
Jag har den på hjärnan. Men det är gött. Bananen är uppäten, klockan är 2:38. Cykeln är parkerad, lamporna släckta. Mamma ville att jag skulle blogga men kanske inte vid denna tidpunkt. Vi har haft sittning på IKDC (Ingvar Kamprads Design Centrum); Tema SVARTVITT. Jag skulle varit med på gymnasiet enna. Men varje faddergrupp hade sitt eget tema plus uppträdande. Jag trodde vårt skulle bli kaos, stress in i sista sekund, flummigt oplanerat. MEN ICKE. Jag tror seriöst att vi var bäst av alla grupper. Tema: Svartvitt Luciatåg. Tjejerna var stjärngossar och killarna lucia/tärnor. Vi hade lucia/jullåtsMEDLEY och det var SJUKT lyckat tycker jag, om jag får säga det själv. Kändes mycket mer seriöst med våra omarbetade låtar mot andras shows, fast jag vill väl inte klanka ner på andra förstås..
Smakprov:
Natten går tunga fjät runt IKDC
Kring er som gud förjät (stavas det så?) gör vi nu entré
Här i vårt mörka hus, stiga med svarta ljus
gruuu-uuuu-uuuu-uuupp seeex, gruuuu-uuuupp sex.
Här i vårt mörka hus, utbryter under rus
gruuu-uuuu-uuuu-uuupp seeex, gruuuu-uuuupp sex.
_________
Pepparkaksgubbelåten:
(tema svartvitt, givetvis hade vi svarta pepparkakor som vi bjöd Phöset på!)
Vi komma vi komma med pepparkak i hand
så svarta så svarta, vi satte dem i brand
Men shotte en jäger så smakar de rätt bra
det äär ju ändå spriiiten som alla här vill ha!
_____________
Staffanlåten:
Henrik var en arkitekt, som hade en letiooon
han rabbla' formler ack så kvickt, det var nog hans passiooon
blablablablabala - grundlurade var vi alla nooollooor
_____________
sen körde vi världens avancerade omskrivning av Mer jul - vill ha, mer jul - ge mig eller nåt jag kan inte den låten men det var sjukt seriöst med typ tre verser eller något och hela publiken sjöng med på "MER SPRIT -GE MIG..!" haha. askuul. Sjukt uppskattade :)
Efter popcorn i stjärngossestrut som sen blev en beer bong (jag testade IKKE!) blev det disco på mellanstadienivå
- och allt var gott.
nu: soffan! Min bostad.

shopaholic?

Min blogg har aldrig varit en modeblogg. Och kommer aldrig att bli det heller. Jag orkar inte bry mig tillräckligt. MEN. Jag måste bara visa min nya väska!!



Från nåt märke som tydligen heter Fenn Wright Manson som jag aldrig hört talas om, det spelar ju verkligen ingen roll. Dessutom har jag bytt skorna från föregående inlägg till en strl mindre. De chippar fortfarande lite men de är så fina att jag bestämt mig för att det får vara värt det. Dessutom har jag börjat inse hur mycket pengar jag gjort av med och att jag nu måste lugna mig. Jag ska ju after all bli en fattig student i fem år. huuujedamej.

Nu käkar jag Mac n Cheese med klumpar. Ja, jag är knäpp. Men det är så gött med kletiga ostpulverklumpar. Har legat ute vid poolen hela dagen. Imorgon blir det NYC med Rebecca och förhoppningsvis Michaela också.

Life is good - its guuuuuuuud.

Madden Girl Shoes



Köpte nya skor igårkväll. Jag och Micahela tog en liten räd till DSW Shoe Store och där hittade jag ganska snabbt ett par nya favoriter; Madden Girl Sawyyer Bootie heter de och jag föll direkt :)

Idag fyller Hayley år. Jag och Michaela piffade till köksbordet inatt så att Hayley välkomnades av heliumballonger, Mini cupcakes med tårtljus som sa "Happy Birthday", presenten vi köpte, födelsedags kort från oss och barnen, aprikosa rosor och sånt där. Födelsedagsfeeling ni vet! Vi ska åka till stranden snart, 7 lakes eller något hette det. Det blir säkert jättenice! Måste springa och göra mig i ordning nu och packa beachväskan.

Var förresten på Rihanna i torsdags. Nya favoritlåten, som inte är så ny men jag har bara inte hakat på trenden i tid;

"Just gonna stand there and watch me burn,
but thats alright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry,
but thats alright because I love the way you lie,
I love the way you lie"

och den passande line:n ur låten
"As long as the wrong feels right"
Man gör onödiga saker ibland. Som känns rätt.
Men är så fel. som kommer att bli så fel när jag
åker hem. Som jag inte kan låta bli. Dumt!

I'm in NEW JERSEY BITCH!

Och lite i New York City också förstås. Det ärsjukt. Jag lever mitt ettåriga liv igen, fast på två veckor. Komprimerat och bara allt bra. Och jag älskar det. Det kan inte bli bättre. Ni förstår inte. Jag är hemma.



Det går inte att beskriva känslan. Känslan av att gå på times square. Tagning 1. Taging 2. Tagning 3. Med ett kamerateam. Med massvis av turister som stannar, blockerar gatorna, så att polisen, för att de vill se oss. De vill fota oss. De vill filma oss. Ja -  de tror att vi är kändisar. Och några av oss, inte jag, kanske kommer att få bli det senare också. Om det blir något av reality showen om svenska au pairer som vi filmat inför. De gör nämligen en pilot, en 2 minuters förhandsvisning om vad en sådan reality show skulle kunna innehålla, för att visa TV-bolag som kanske vill köpa idén. Är det inte SJUKT? Vi körde en vanlig NYC-utgång, fast med kameror och strålkastare riktade mot oss hela kvällen. Det var limo, champagne, dolda microfoner, posing, två kameror, en TV-producent, det var påhittade intriger och fighter, det var uppletade creepy old guys där för att ragga på oss - bara för att vi på TV skulle dissa dem. Det var gratis helrör, vi gick som vanligt förbi hela kön på Nikki Beach. Det var VIP-avdelning och eget bord - ja det var såklart dans PÅ bordet också. Klackarna i taket - JAG ÄLSKAR LIVET. Detta mina damer och herrer, det är minsann nåt för någon som gillar uppmärksamhet. Jaharu!

Ps. Det roligaste av allt måste ju nästan vara alla människor som kom hem med foton av oss, jag menar japaner och småflickor kom fram och bad om att få bli fotade med oss - utan att ha en aning om vilka vi är! Liksom "Kolla vilka vi såg på times square!! Jaha - vilka är det då? haha så LURADE. Totalt genomlurade. Vi är bara barnflickor.

hej

Klockan är 03.05 och allt jag hade att säga var att jag inte gillar att vara singel. Dessutom anser jag att jag inte är född att vara singel. Det är inte min grej. Nu vet ni. Jag vill också tillägga att jag saknar min Micaela Ahdrian som idag lämnat mig, alltså hon lever fortfarande såvitt jag vet men hon är inte med mig. Buhu. Vi går skilda vägar nu, iallafall om man jämför med att bo och leva ihop som vi gjort sedan 1 mars. Ja ännu länger om man räknar resan i Californien. Nu är det schlutt. Jag drar till USA om en vecka. Ska bo här UTAN Miceleleeesh. Skumt.

Tja. Nu är den 03.06 och jag har druckit upp min päronyoghurt som som smakar misstänkt likt päronfil. Alltså. Jag har aldrig ätit/druckit päronfil vad jag vet men om jag skulle föreställa mig hur det smakar så hade det smakat precis så här. Så jag tror minsann inte att det är yoghurt. Det var nog allt jag hade att säga. Jo förresten så träffade jag Toab för sista gången idag, for now. Och Filip igår. Och Linn igår också. Och GG förra veckan och Lagge förrförra veckan. ALLA BARA LÄMNAR MIG. Det är väl inte mer än rättvist. Jag brukar alltid lämna alla andra.

Men för att citera Peyton i världens bästa serie One Tree Hill: PEOPLE ALWAYS LEAVE.




RSS 2.0